Slevy z ceny zájezdu

Za zážitky bez obav

Slevy z ceny zájezdu

výběr zájezdu
 Zvolte typ zájezdu
Destinace
 Zvolte destinaci
Termín
Odjezd
+/-
Návrat
+/-
Cena
Cena od
Cena do
Ubytování
Strava
Doprava
Náročnost
Náročnost
Autor textu

Věrnostní

5 % (max. 500,- Kč) pro majitele kudrnovské zákaznické karty, jimiž jsou všichni účastníci jakéhokoliv našeho zahraničního zájezdu, který absolvovali za posledních pět let. Majitel zákaznické karty mohou využívat slevy u našich partnerů.

Speciální věrnostní

7 % (max. 1000,- Kč) pro majitele kudrnovské zákaznické karty, kteří dosáhnou obratu ročních objednávek zahraničních zájezdů nad 45.000,- Kč. Sleva je platná následující 2 roky po dosažení požadovaného obratu.

Skupinová sleva

pro všechny osoby na jedné smlouvě o zájezdu dle článku 4.1 obchodních podmínek za předpokladu společné úhrady ceny zájezdu. Odhlásí-li se ze zájezdu jeden či více členů skupiny a počet tím klesne pod stanovenou mez, nárok na tuto slevu pro zbývající zaniká a vzniká povinnost rozdíl v ceně zájezdu doplatit.

  • skupina 6–14 osob – sleva 3 % (max. 500,- Kč/os + dárek jako při věrnostní slevě)
  • skupina 15–20 osob – sleva 5 % (max. 500,- Kč/os + dárek jako při věrnostní slevě)
  • skupina 21 osob a více – sleva 5 % (max. 500,- Kč/os + dárek jako při věrnostní slevě) + 1 osoba zdarma. V případě obsazení celého autobusu jsme schopni zajistit úpravu programu, změnit nástupní místa a poskytnout další výhody, včetně dalšího snížení ceny. Je možné sjednat i jiný než v katalogu uvedený termín.

Dětská

10 % (max. 1.000,- Kč) pro děti do čtrnácti let včetně, 20 % speciální dětská – uvedena přímo u vybraných zájezdů. Pro uplatnění slevy je rozhodující věk dítěte v den skončení zájezdu.

Novomanželská

10 % (max. 500,- Kč/os) pro páry oddané nejpozději 2 měsíce před zahájením zájezdu. Pro účely potvrzení této slevy Vás poprosím o doložení Vašeho svazku, ideálně kopií oddacího listu. Nepotřebné údaje je možné začernit např. údaje o rodičích manželů.

Studentská

10 % (max. 500,- Kč), podmínkou je předložení platné karty ISIC nebo jiného dokladu o studiu a věk do 26 let včetně, speciální studentská (uváděna také jako „studentská cena“) - uvedená přímo u vybraných zájezdů.

Turistická

5 % (max. 500,- Kč) pro členy KČT. Podmínkou je předložení průkazu KČT.

Vánoční (platná v termínu 3.11.2023 - 8.1.2024)

10 % (max. 1.000,- Kč) při podání objednávky a zaplacení celé ceny zájezdu do 8. 1. Sleva se vztahuje na všechny na webu publikované vícedenní zahraniční zájezdy s odjezdem od 1. 5. Slevu nelze kombinovat s dalšími slevami a nevztahuje se na příplatky, vstupy a služby stojící mimo katalogovou cenu zájezdu. Rozhodujícím datem je připsání celé ceny zájezdu na náš účet.

Vzájemně lze kombinovat jen některé ze slev, konkrétní možnosti kombinací zjistíte při vyplňování objednávky.

Fotogalerie

Videa